Tilbud!

HipHop Robot BeatBox

Original price was: 180 kr..Current price is: 80 kr..

Få festen i gang med HipHop Robot BeatBox. Den ultimative robotdiskotekspartner med imponerende danseevner og musikalske færdigheder.

Køb her

Varenummer (SKU): 7387301392788805 Kategori:

Træd ind i en verden af musik og kreativitet med det fantastiske LEGO® VIDIYO™ sæt – HipHop Robot BeatBox (43107). Dette sæt giver dig mulighed for at blive din egen instruktør, producer og stjerne i dine egne musikvideoer. Tag dine LEGO® figurer og den seje hiphop-robot med dig ind i den digitale verden ved hjælp af den medfølgende app.

Med HipHop Robot BeatBox sættet kan du skabe din egen musikvideo med dine LEGO® figurer, robotter og tilbehør. Lad din fantasi flyde frit, mens du laver din helt egen unikke hiphop-musikvideo med den medfølgende app. Du kan tilføje sjove og kreative effekter som bling-effekter, filtre og meget mere for at gøre din video endnu mere spektakulær.

Sættet indeholder en cool hiphop-robot, 14 hiphop-tema-tiles, en scene og en række tilbehør, der alle kan bruges til at skabe din helt egen musikvideo-oplevelse. Saml dine LEGO® figurer og robotter, placer dem på scenen, og lad magien ske, mens du optager din video og tilføjer de perfekte effects for at få din musikvideo til at skille sig ud fra mængden.

Med HipHop Robot BeatBox sættet kan du udtrykke dig selv gennem musik, leg og kreativitet på en sjov og interaktiv måde. Skab dine egne musikvideoer, del dem med dine venner og familie, eller bare nyd processen med at skabe noget unikt og sjovt med LEGO® VIDIYO™ HipHop Robot BeatBox (43107). Lad din indre stjerne skinne og lad musikken føre dig med dette fantastiske LEGO® sæt, der er designet til at inspirere og underholde dig time efter time.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HipHop Robot BeatBox”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.