Bosch Indego M+ 700 Robotplæneklipper, 700 m²

8.324 kr.

Få en perfekt klippet og vedligeholdt græsplæne uden besvær. Bosch Indego M+ 700 robotplæneklipper gør det hele for dig – op til 700 m².

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800357308871 Kategori:

Er du træt af at bruge timevis på at slå græsset? Vil du hellere bruge tiden på at nyde din have? Så er Bosch Indego M+ 700 Robotplæneklipper det perfekte valg for dig.

Denne avancerede robotplæneklipper er designet til at give dig mere tid til dig selv og din familie. Med LogiCut-teknologi og netforbindelse kan du nemt programmere og styre Indego M+ 700 fra hvor som helst. Uanset om du er på arbejde eller ligger ved poolen, kan du justere klippetider og klippeområder for din plæne med blot et par klik på din smartphone.

Indego M+ 700 sikrer også perfekte kanter langs din plæne takket være BorderCut-funktionen. Du kan vinke farvel til manuel trimning af kanterne – Indego klarer arbejdet for dig.

Med en klippekapacitet på 700 m² er denne robotplæneklipper ideel til mindre og mellemstore haver. Den navigerer intelligent gennem din have ved hjælp af et indbygget navigationsystem og justerer automatisk klIPPehøjden efter dine præferencer.

Bosch Indego M+ 700 er ikke kun praktisk, men også utrolig effektiv. Med et kraftfuldt lithium-ion batteri kan den klippe i op til 75 minutter på en enkelt opladning. Og når batteriniveauet er lavt, vender den automatisk tilbage til ladestationen for at få genopladt.

Køb Bosch Indego M+ 700 Robotplæneklipper i dag og oplev den ultimative frihed i din have. Lad denne intelligente robot klare græsslåningen, så du kan slappe af og nyde din tid udendørs. Grønne og velplejede græsplæner har aldrig været nemmere at opnå.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bosch Indego M+ 700 Robotplæneklipper, 700 m²”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.