iRobot® Roomba® i7+ & Braava jet® m6 sort Bundle

8.999 kr.

Få et hjem, der passer på sig selv. Spar tid og energi med dette avancerede støvsuger- og moppebundle. Effektiv rengøring uden besvær. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 9775000225575998 Kategori:

Produktnavn: iRobot® Roomba® i7+ & Braava jet® m6 sort Bundle
Pris: 8999,00 DKK

Tag støvsugning og gulvvask til et helt nyt niveau med iRobot® Roomba® i7+ & Braava jet® m6 sort Bundle. Dette dynamiske par er skabt til at give dig en ultimativ rengøringsoplevelse, der vil revolutionere din hverdag.

Roomba® i7+ er ikke bare en almindelig robotstøvsuger. Den er udstyret med Clean Base™, som er en ekstern støvbeholder. Du behøver ikke længere bekymre dig om at tømme støvsugeren, fordi Roomba® i7+ gør det for dig. Den tømmer sig selv automatisk i en lukket engangspose, der kan opbevare 30 støvbeholderes indhold. Både støvsugning og vedligeholdelse bliver dermed ekstremt enkelt og bekvemt.

Braava jet® m6 er en intelligent robotgulvvasker, der kan vælge det helt rigtige rengøringsprogram til dine gulve. Den kan både feje, skrubbe og moppe, og den tilpasser sig automatisk forskellige gulvtyper. Med dens avancerede navigationssystem kan den nemt bevæge sig rundt og undgå forhindringer. Du får skinnende rene gulve, uden at løfte en finger.

Med iRobot® Roomba® i7+ & Braava jet® m6 sort Bundle får du den ultimative rengøringsløsning, der tager sig af både støvsugning og gulvvask. Spar tid og energi, og nyd et rent og hygiejnisk hjem hver eneste dag. Dette er ikke bare en investering i dit hjem, det er en investering i din livsstil. Giv dig selv den frihed, som kun disse intelligente robotter kan give dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iRobot® Roomba® i7+ & Braava jet® m6 sort Bundle”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.