LEGO Ninjago 71796 Elementdrage mod kejserinde-kamprobotten

599 kr.

Flyv ind i spændende eventyr. Oplev det ultimative opgør mellem elementdragen og kejserinde-kamprobotten med LEGO Ninjago 71796. Perfekt til alle LEGO-fans.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801339362541 Kategori:

Tag med på en actionfyldt rejse ind i den spændende verden af LEGO Ninjago. Klar til kamp er den nye LEGO Ninjago Elementdrage mod kejserinde-kamprobotten. Med dette fantastiske, opgraderbare legesæt kan børnene lade deres fantasi få frit spil og skabe utallige mindeværdige kampe.

Elementdragen er imponerende med dens flammende design og detaljerede elementer. Den er ikke bare en drage, den er en legende. Ved hjælp af de medfølgende elementer kan børnene opgradere dragen, så den får endnu mere power i kampen mod den onde kejserinde-kamprobotten.

Men kampen stopper ikke der. Med den bevægelige mech-robot kan børnene skabe spændende dueller mellem dragen og roboten. Udforsk de mange kampfunktioner og afprøv forskellige strategier for at finde den bedste måde at besejre fjenden på.

I sættet inkluderer vi også 6 minifigurer, som alle er parate til at kæmpe side om side med dragen og roboten. Lad heltefigurerne tackle fjenden, og se deres mod og handlekraft udspille sig i hver kampscene.

LEGO Ninjago 71796 Elementdrage mod kejserinde-kamprobotten er ikke bare et legesæt – det er en invitation til at træde ind i en verden fyldt med eventyr, kamp og venskab. Giv dit barn muligheden for at udforske deres kreative side og skabe utallige episke kampe med dette fantastiske LEGO-sæt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEGO Ninjago 71796 Elementdrage mod kejserinde-kamprobotten”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.