Worx Landroid Robot plæneklipper L800 Robotplæneklipper

8.611 kr.

Få din have til at se fantastisk ud uden besværet. Worx Landroid L800 Robotplæneklipper gør det hele for dig. Spar tid og energi med denne smarte, automatiske løsning.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500045593543 Kategori:

Tag styringen over din have, og lad naturen blomstre i al sin pragt med Worx Landroid Robot plæneklipper L800. Denne fantastiske robotplæneklipper er din hemmelige vej til en perfekt klippet græsplæne uden besvær.

Med en dækning på op til 800 m2 tager Worx Landroid L800 automatisk over, så du kan nyde din tid i haven uden at skulle bekymre dig om at slå græsset. Den gør arbejdet for dig, mens du kan fokusere på andre sjovere ting.

Selv rengøringen er en leg med denne innovative plæneklipper. Bare skyl den med haveslangen, og den er klar til at tackle næste græsareal. Det er enkelt og bekvemt, og du sparer en masse tid og besvær.

Et andet fantastisk træk ved Worx Landroid L800 er PowerShareTM-funktionen. Det 20V-batteri, der følger med, passer til andre Worx-værktøjer, hvilket betyder, at du kan bruge det på tværs af forskellige projekter i din have. Det er som at have en komplet værktøjskasse lige ved hånden.

Glem alt om klodsede ladestationer. Worx Landroid L800 kommer med en smart sideplacering til opladning. Den passer selv til små rum, så du kan opbevare den frit uden at skulle bekymre dig om store og klodsede ladestationer, der fylder op.

Så gør din havepudsning til en leg og lad Worx Landroid Robot plæneklipper L800 tage sig af din græsplæne. Din have vil aldrig have set bedre ud, og du kan bruge tiden på de ting, du virkelig elsker.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Worx Landroid Robot plæneklipper L800 Robotplæneklipper”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.