Tilbud!

Einhell Robotplæneklipper 600M2 Kit 18V-2,5 Ah Fuld startpak FREELEXO – 3413946

4.906 kr.

Klipper din store have uden besvær. Einhell Robotplæneklipper 600M2 Kit er udstyret med avanceret teknologi og et kraftfuldt batteri. Din have vil aldrig se bedre ud.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500045519625 Kategori:

Sæt fut i din have med Einhell Robotplæneklipper 600M2 Kit. Denne fantastiske robotplæneklipper er ikke bare din almindelige havehjælper, den er din nøgle til en velplejet og frodig have.

Robotplæneklipperen er udstyret med et kraftfuldt Power X-Change-batteri, der ikke kun kan bruges til denne maskine, men også til alle andre Power X-Change-produkter. Så du kan få mest muligt ud af dit batteri og spare penge på tværs af dit haveudstyr.

En af de mest innovative funktioner ved denne robotplæneklipper er dens brugervenlige app, der gør det muligt for dig at styre klipperen via Bluetooth. Du kan nemt ændre klippemønster, justere klippetiden og endda overvåge klipningen i realtid – alt sammen fra komforten af din egen smartphone.

Med en imponerende kapacitet på 600 m2 er denne robotplæneklipper perfekt til mellemstore haver. Lad den tage sig af besværet med at holde din græsplæne velplejet, mens du kan nyde mere tid til at slappe af og nyde din have.

Så gør din haveoplevelse lettere og mere behagelig med Einhell Robotplæneklipper 600M2 Kit. Lad den tage kontrollen over din græsplæne, mens du får mere tid til at gøre det, du elsker.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Einhell Robotplæneklipper 600M2 Kit 18V-2,5 Ah Fuld startpak FREELEXO – 3413946”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.